Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Wonen in Den Bosch is zo gek nog niet!

Wonen in Den Bosch is zo gek nog niet!

Dat Den Bosch een te gekke stad is, dat wist ik natuurlijk allang… en dat komt echt niet alleen door de Bossche Bollen van Jan de Groot ;-) In de jaarlijkse Atlas voor gemeenten worden de vijftig grootste steden van Nederland op vijftig punten met elkaar vergeleken.

Den Bosch scoort hoog
Zo wordt er ook gekeken naar wat de meest aantrekkelijke woonplaatsen zijn in Nederland. Hiervoor is onder andere gekeken naar de bereikbaarheid van de gemeente, veiligheid, de nabijheid van natuurgebieden en het culturele aanbod. Ook dit jaar blijkt Amsterdam de meest aantrekkelijke plaats om te wonen, gevolgd door Utrecht en Amstelveen. Op de allerlaatste plek staat Emmen. Hoe hoog scoort Den Bosch op de ranglijst? De stad staat op de achtste plek. Het is hiermee de hoogst genoteerde Brabantse stad. In de top tien staan geen andere Brabantse steden. Dat is niet mis! Mooie reden dus om je volgende citytrip naar Den Bosch te plannen.

Naast een leuke plek voor een stedentrip is Den Bosch natuurlijk ook een prachtige plek om te wonen. Voor 3 nieuw te realiseren huurappartementen in Den Bosch heb ik onlangs een eenvoudige website gebouwd die naast een impressie van deze appartementen ook een klein blog bevat met leuke bezienswaardigheden.

Door het toevoegen van een blog biedt je een dynamische site waar regelmatig iets nieuws te lezen valt. Dit draagt weer bij aan de vindbaarheid en website ranking.