Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Over ons

Wie zijn wij

Martijn Verhaeg is directeur en eigenaar van Cookin’ b.v. maar bovenal webbouwer. Hij houdt zich bezig met het onderhouden van klantcontacten en het ontwerpen en ontwikkelen van internet- toepassingen en websites.

Daarnaast is Martijn verantwoordelijk voor de technische kant van het verhaal en programmeert in Coldfusion en Php.

Projectleiding & projectsupport
Naast het bouwen van websites, treedt Martijn regelmatig op als projectleider in internetprojecten of helpt als tussenpersoon om (om wat voor reden dan ook) vastgelopen webprojecten tot een goed eind te brengen.

Naast het bouwen van allerlei internet-gerelateerde zaken, is Martijn vader van 3 kinderen, getrouwd en behoorlijk fiets gek… maar dat terzijde ?

Er was eens…

Elk bedrijf heeft een geschiedenis, dit is de onze.

Op 7 september 2001 is de één-mans-zaak Verhaeg Webdesign opgericht door Martijn Verhaeg. Van 2001 tot en met 2003 is, in deze bedrijfsvorm, gewerkt aan de opbouw van een stabiele klantenkring waarmee een solide basis gevormd kon worden voor de toekomst.

Op 1 januari 2004 is de een-mans-zaak omgezet in een besloten vennootschap en werd Verhaeg Webdesign & Webdevelopment b.v. een feit.

Per maart 2014 is de naam van de besloten vennootschap gewijzigd in Cookin’ b.v. Belangrijkste reden hiervoor was het feit dat wij ons naast het bouwen van websites richten op het geven van advies met betrekking tot web-projecten.
De vennootschap Cookin’ b.v. bestaat uit een aantal handelsnamen:
– Cookin’ Webdevelopment (deze website)
– Cookin’ Internet, voornamelijk projectbegeleiding
– Meneer John Webhosting, zie meneerjohn.nl
– Urbanridez.com, alles wat met fietsen te maken heeft

Onze visie

De totstandkoming van een (maatwerk) webproject zoals een website (+ cms), webwinkel of webapplicatie is complex. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden…

Regelmatig de voortgang en status van een lopend project bekijken en testen is van groot belang om een bevredigend eindresultaat te krijgen. Dit is in onze optiek de enige manier om fouten of onduidelijkheden in een vroeg stadium te herkennen en bij te sturen.

Zie het als koken. Een goede kok zet ook geen gerecht op tafel zonder regelmatig te kijken, proeven en bij te sturen.

Een soepel lopend project met een top-product als resultaat is waar het om gaat. Dat dit als bij-product zowel de klant als de leverancier zonder buikpijn achter laat, is natuurlijk mooi meegenomen.

Wilt u weten wat onze visie voor u kan betekenen? Wij komen graag eens koffie drinken!