Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Beheer & Onderhoud

ONDERHOUD VAN UW WEBSITE

Zelfs wanneer uw website voorzien is van een content management systeem, is het bijhouden of vullen van een website best een klus. Helemaal als dit nog eens naast uw huidige werkzaamheden gedaan moet worden.

Het is zonde als er gedateerde (of onjuiste) info op uw website staat of wanneer het laatste nieuwsbericht van 2 jaar geleden dateerd.

Wij helpen u graag met het up-to-date houden van uw website, (her)schrijven uw teksten en bewerken foto’s. 

Daarnaast kunnen wij u helpen bij het opzetten en beheren van uw social media kanalen zoals Facebook, Instagram of Twitter.

ONDERHOUD VAN UW WEBWINKEL

Yes! Eindelijk is die webwinkel er. Gouden bergen lijken in het vooruitzicht alleen moeten nog even alle producten er in gezet worden…

Dat valt vaak nog best wel tegen. Het aanmaken van productcategorieën, het toevoegen van producten en het bewerken (of zelfs nog maken) van productfoto’s is een hels karwei waar erg veel tijd in gaat zitten.

Wij helpen u hier graag bij en kunnen een groot deel van het “stampwerk” van u overnemen om de deuren van uw webwinkel ook daadwerkelijk te kunnen openen.

Wilt u weten wat wij voor uw webwinkel kunnen betekenen? We horen het graag!
TECHNISCHE VRAGEN OF WORDPRESS-STRESS?

Technische problemen met uw huidige website? Gekke foutmeldingen waar u zich geen raad mee weet? Meestal zijn deze snel te verhelpen. Neem contact met ons op zodat we even met u mee kunnen kijken om te zien wat wij voor u kunnen doen.

WordPress stress
“Dat kan iedereen!” en “Een kind kan de was doen”, kreten die je vaak hoort wanneer software als WordPress ter sprake komt. Tuurlijk, WordPress doet een heleboel automatisch voor je maar toch gaat niet altijd alles van een leien dakje.
Wat als de installatie niet goed is verlopen of updates en plugins niet (meer) geïnstalleerd kunnen worden?
Nou, op die momenten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken graag (vrijblijvend) met u mee om te zien waarmee wij u van dienst kunnen zijn zodat uw website snel weer tip-top in orde is.