Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Beleefkoffie.nl nieuw leven in geblazen

Beleefkoffie.nl nieuw leven in geblazen

Van tijd tot tijd loop ik eens door de domeinnamen heen die ik de afgelopen jaren zoal geregistreerd heb en zo kwam ik ook Beleefkoffie.nl weer tegen. Deze domein heb ik een aantal jaar geleden geregistreerd voor de vakbeurs Beleef Koffie die ik samen met mijn broer Jeroen in Jaarbeurs Utrecht organiseerde. De domeinnaam bleek na een aantal edities succesvoller dan de beurs :-/ We hebben op een bepaald moment dan ook besloten de stekker uit de beurs te trekken. Risico van het ondernemen zeg maar.

De domeinnaam heb ik echter aangehouden en in al die jaren in de lucht gehouden als landingspagina met een verwijzing naar Beleef.nl. Eind vorig jaar echter besloten om deze domeinnaam weer te voorzien van een eigen website. Het onderwerp? Alles dat ter sprake komt bij de koffiemachine. Denk hierbij dus aan een (gezondere) leefstijl, sport & bewegen, reizen & uitstapjes en natuurlijk koffie en thee. Check dus zeker deze site regelmatig voor de nodige gespreksinspiratie :-)

Internet marketeer?

Ben je zelf internet marketeer en regelmatig op zoek naar kwalitatieve websites voor het plaatsen van gesponsorde blogs of advertorials, bekijk dan zeker deze website eens. Benieuwd naar ons complete netwerk van publicatie blogs, zie dan de pagina met ons netwerk.