Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Webdevelopment

Webdesign & ontwikkeling

Het besluit om een website te laten bouwen is makkelijk genomen. Maar wat dan? Wat wilt u bereiken en wat wilt u bezoekers bieden? Eerst denken dan doen is ons devies.

Eigenlijk is het enkel gebruiken van een website als digitale folder een gemiste kans. Er zijn immers tal van manieren om de functionaliteit van de website of bepaalde onderdelen te vergroten en daarmee het gebruiksgemak en de interactie met uw (potentiële) klanten te verbeteren.
Webwinkels & productcatalogi

Wanneer u uw producten wilt aanbieden via internet kunt u gebruik maken van een webwinkel of webshop. Een webwinkel bestaat uit een productcatalogus, bestelsysteem, eventueel een klantenbeheersysteem, de mogelijkheid om klanten online te laten betalen en een onderhoudsmodule.

Aan ieder product uit de productcatalogus is een bestelfunctie gekoppeld waarmee uw klanten eenvoudig producten in een winkelmandje plaatsen en afrekenen. Wij passen onze webwinkels aan aan uw producten… in plaats van andersom.
Maatwerk? Het kan ons niet gek genoeg!

U heeft een idee waar u niet direct een standaard oplossing voor kunt vinden? Dat hebben wij het liefst!

Wij bedenken graag samen met u de meest ingenieuze oplossingen voor de meest uiteenlopende (web)projecten. Wilt u graag eens met ons om tafel om te kijken hoe wij uw idee kunnen realiseren? We horen het graag! Projectleiding of projectsupport U wilt voor uw organisatie of klant een website, webwinkel of een andere maatwerk-applicatie laten bouwen maar heeft geen idee waar te beginnen? Of bent u een project gestart dat vervolgens om wat voor reden dan ook is vastgelopen? Ook dan bent u hier aan het juiste adres!