Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Partnernetwerk

Wij zijn gek van fietsen, buiten zijn, thee & koffie en een gezonde leefstijl

Mijn netwerk bestaat daarom uit een aantal kwalitatieve weblogs, satellietsites en discussiefora. Ik probeer met iedere website iets toe te voegen aan een onderwerp. Of dat nu koffie, thee, lifestyle of fietsen is. Ik wil me onderscheiden van de websites die enkel gericht zijn op het verzamelen of ruilen van (al dan niet relevante) links. Ben je dus online marketeer en op zoek naar domeinen voor linkbuilding en het publiceren van artikelen voor jullie klanten? Kijk dan zeker even hieronder. Mijn netwerk bestaat uit een drietal categorieën:

Koffie, thee en horeca

De oorsprong van de koffie- en theegerelateerde websites in mijn netwerk ligt in onze voorliefde voor die lekkere kop koffie en die top espresso. Ruim tien jaar geleden was ik de jongste helft van het bedrijf Mijn Broer & Ik BV. Dit bedrijf dat ik, zoals de naam al wel doet vermoeden, runde ik met mijn broer Jeroen. Belangrijkste activiteit waren onze webwinkel Mister Quality en later onze koffie vakbeurs “Beleef Koffie”. Deze beurs bleek na 4 edities helaas niet rendabel te krijgen. Ter ondersteuning van deze beurs en onze webwinkels hebben wij een aantal koffie- en theegerelateerde websites gelanceerd. De bekendste en grootste zijn het weblog Koffiegek.nl en het discussieforum Koffiepraat.nl. Dit discussieforum is al jaren de plek waar koffieprofessionals, thuisbarista’s en beginners hun kennis delen.

Koffiepartner Als koffiepartner ben je als sponsor met een banner zichtbaar op Koffiegek.nl, Horecakoffie.nl, Beleefkoffie.nl, Theepraat.nl, Theegek.nl & Beleef.nl. Daarnaast heb je 12 keer per jaar de mogelijkeid om een persbericht te laten publiceren. Iets voor jouw bedrijf? Check deze pagina >
Koffiegek.nl

Koffiegek.nl is al jaren hèt koffie weblog plek waar koffieliefhebbers, barista’s, thuisbarista’s en horecaprofessionals terecht kunnen voor allerhande koffienieuws.

Theegek.nl

Gek van thee? Dan is het thee weblog Theegek.nl the place to be! Je vind hier het heetste thee nieuws, zetwijzen, thee gerelateerde evenementen en gewoon een hele bak kennis!

Horecakoffie.nl

Voor de koffie professional, barista en koffie ondernemer is er HorecaKoffie.nl. Op HorecaKoffie.nl kun je terecht voor professioneel koffie nieuws.

Theepraat.nl

Ben jij werkzaam in de thee-business, een professioneel thee sommelier of gewoon een liefhebber? Op Theepraat.nl kun je terecht met je vragen of kennis.

Zetwijzer.nl

Voor de gemiddelde professional of thuisbarista zijn veel termen uit de koffie- en theewereld natuurlijk gesneden koek maar anderen vragen zich wellicht af wat een flat white nou eigenlijk is of welke soorten koffiebonen er allemaal zijn. Voor deze groep is zetwijzer.nl

BeleefKoffie.nl

Niks meer te vertellen tegen je collega’s tijdens je koffiepauze? Beleefkoffie.nl biedt je voldoende inspiratie en toont een overzicht van de laatste nieuwsberichten op het gebied van koffie, thee, lifestyle, bewegen, sport, hardlopen en fietsen.

Fietsen, sport en bewegen

De klanten die mij al wat langer kennen weten dat ik naast het bouwen van websites ook graag ritjes maak op de fiets. Ok, ok… “ritjes” is een beetje een understatement. Ik richt me met name op het rijden van mountainbike marathons en dan vooral van die lekkere lange. Marathons van 24 uur bijvoorbeeld. Iedere gek zijn gebrek zeggen ze. Dit heeft er overigens wel in geresulteerd dat ik in 2018 en 2019 Nederlands kampioen “24 uur MTB solo” ben geworden. Vanuit deze gekte heb ik een aantal jaar geleden het blog “Ride it!” opgericht met daaraan gekoppeld een aantal satellietsites die zich richten op bepaalde niches zoals MTBMarathon.nl en Fiets-bouwen.nl.

Ride it!

Op dit fiets weblog kun je terecht voor fietsen in de breedtste zin van het woord. Wij focussen ons op sportief fietsen op zowel de racefiets, mountainbike, cyclocrosser of BMX.

Walk it!

Walk it! is de plek plek voor al het laatste nieuws over hardlopen, hiken en sportief wandelen.

MTB Masters

Beginnen met mountainbiken of gravellen? Ambities om het komend wedstrijdseizoen helemaal anders aan te pakken en op zoek naar een mountainbike coach? Bij MTB Masters kun je terecht voor het behalen van je doelen!

UrbanRidez.com

The city is our playground! Urbanridez.com vind zijn oorsprong in de fixedgear wereld maar is in de loop der tijd breder geworden. Naast de fixedgear shop is er ook een mountainbike webwinkel en BMX shop.

Damesrit.nl

Damesrit.nl biedt een plek voor dames die op zoek zijn naar fietsgroepen of ritten waar ze met andere dames aan kunnen deelnemen. Samen uit samen thuis en gezelligheid staat voorop!

MTB Marathon kalender

Ok, je moet wel een beetje gek zijn om mountainbike marathons te rijden :-) Zes, twaalf of zelfs 24 uur afzien op onverhard terrein is niet voor iedereen weggelegd en je moet er natuurlijk tegen kunnen om voor gek versleten te worden. Gelukkig zit er bij ons een steekje los en doen we niks liever!

Lifestyle en gezondheid

Eten en drinken moeten we allemaal dus kunnen we er maar beter zorgen dat het lekker is. Met Beleef.nl, WelkeGeraniums.nl en het nieuwe blog Plantaardig.org richten we ons onder andere op eten, drinken en gastronomie. Dit varieert van kookboeken en recepten tot evenementen en hotspots. Met Plantaardig.org richten we ons specifiek op de doorsnee consument die ofwel vegetarisch wil leven ofwel gewoon af en toe wat minder vlees wil eten.

Beleef.nl

Dit lifestyle weblog is een verzamelbak van de verschillende websites binnen ons netwerk, aangevuld met alles wat we leuk of interessant vinden. Je kunt hier terecht voor nieuws over evenementen, auto’s, lifestyle, gezondheid, sport en alle andere zaken die het leven aangenaam maken.

Plantaardig.org

Met Plantaardig.org willen we je door de bomen het bos weer laten zien en verzamelen we lekkere plantaardige recepten, gouden tips, nieuwe producten en interessante nieuwtjes zodat jij nooit meer iets mist. Handig dus als je op weg bent naar een plantaardig dieet, een leefstijl met minder vlees, géén vlees of zelfs helemaal geen dierlijke producten.

Plantpraat.nl

Het volgen van een plantaardig dieet is natuurlijk een mooi streven. Maar waar begin je? Op Plantpraat.nl kun je terecht voor tips en nieuwtjes maar nodigen we je ook uit om zelf je recepten en life hacks te delen.

Vleesvervangen.nl

We weten allemaal dat het het eten van vlees niet de gezondste keuze is. Minder vlees eten wordt echter wel steeds makkelijker en de alternatieven zijn steeds beter. Wil je weten hoe ook jij minder vlees kunt eten? Check: www.vleesvervangen.nl

WelkeGeraniums.nl

Dit weblog voor actieve 50-plussers richt zich op iedereen die zich nog te jong voelt om achter de geraniums te gaan zitten. Hier vinden zij leuke berichten over uitstapjes, eten & drinken, sport & bewegen, gezondheid en nog veel meer!

Vriendinnenclub.nl

De gezelligste club van Nederland waar je terecht kunt voor nieuws over voeding, gezondheid, leefstijl, sport & bewegen en leuke uitstapjes.