Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Partnernetwerk

Mijn netwerk bestaat uit een aantal kwalitatieve weblogs, satellietsites en discussiefora. Ik probeer met iedere website iets toe te voegen aan een onderwerp. Of dat nu koffie, thee, lifestyle of fietsen is. Ik wil me onderscheiden van de websites die enkel gericht zijn op het verzamelen of ruilen van (al dan niet relevante) links. Ik plaats relevante artikelen en advertorials die aansluiten bij de verschillende doelgroepen. Mijn netwerk bestaat uit de volgende categorieën.

Koffie, thee & horeca
De oorsprong van de koffie- en theegerelateerde websites in mijn netwerk ligt in onze voorliefde voor die lekkere kop koffie en die top espresso. Ruim tien jaar geleden was ik de jongste helft van het bedrijf Mijn Broer & Ik BV. Dit bedrijf dat ik, zoals de naam al wel doet vermoeden, runde ik met mijn broer Jeroen. Belangrijkste activiteit waren onze webwinkel Mister Quality en later onze koffie vakbeurs “Beleef Koffie”. Deze beurs bleek na 4 edities helaas niet rendabel te krijgen. Ter ondersteuning van deze beurs en onze webwinkels hebben wij een aantal koffie- en theegerelateerde websites gelanceerd. De bekendste en grootste zijn het weblog Koffiegek.nl en het discussieforum Koffiepraat.nl. Dit discussieforum is al jaren de plek waar koffieprofessionals, thuisbarista’s en beginners hun kennis delen.

Fietsen, sport en bewegen
De klanten die mij al wat langer kennen weten dat ik naast het bouwen van websites ook graag ritjes maak op de fiets. Ok, ok… “ritjes” is een beetje een understatement. Ik richt me met name op het rijden van mountainbike marathons en dan vooral van die lekkere lange. Marathons van 24 uur bijvoorbeeld. Iedere gek zijn gebrek zeggen ze. Dit heeft er overigens wel in geresulteerd dat ik in 2018 en 2019 Nederlands kampioen “24 uur MTB solo” ben geworden. Vanuit deze gekte heb ik een aantal jaar geleden het blog “Ride it!” opgericht met daaraan gekoppeld een aantal satellietsites die zich richten op bepaalde niches zoals MTBMarathon.nl en Fiets-bouwen.nl.

Lifestyle, gezondheid en culinair
Eten en drinken moeten we allemaal dus kunnen we er maar beter zorgen dat het lekker is. Met Beleef.nl, WelkeGeraniums.nl en het nieuwe blog Plantaardig.org richten we ons onder andere op eten, drinken en gastronomie. Dit varieert van kookboeken en recepten tot evenementen en hotspots. Met Plantaardig.org richten we ons specifiek op de doorsnee consument die ofwel vegetarisch wil leven ofwel gewoon af en toe wat minder vlees wil eten.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u weten wat mijn websites voor uw bedrijf, evenement of product kunnen betekenen, neem dan contact met Martijn op. Ik denk graag met u mee! 

Onze websites:

Koffie, thee en horeca

Koffiegek.nl – www.koffiegek.nl
Koffiegek.nl is al jaren hèt koffie weblog plek waar koffieliefhebbers, barista’s, thuisbarista’s en horecaprofessionals terecht kunnen voor allerhande koffienieuws.

Koffiepraat.nl – www.koffiepraat.nl
Wil je praten over koffie, heb je een specifiekje vraag over een espressomachine, koffie soorten of het zelf branden van koffie? Dan is koffie forum Koffiepraat.nl dé plek voor jou! Met bijna 5500 leden en ruim 80.000 berichten vind je hier zéker de informatie die je zoekt!

Theegek.nl – www.theegek.nl
Gek van thee? Dan is het thee weblog Theegek.nl the place to be!

Theepraat.nl – www.theepraat.nl
Terug van weggeweest, het thee weblog Theepraat.nl. Hard op weg om dè plek te worden voor professionals en liefhebbers die bezig zijn met thee.

Horecakoffie.nl – www.horecakoffie.nl
Voor de koffie professional, barista en koffie ondernemer is er HorecaKoffie.nl. Op HorecaKoffie.nl kun je terecht voor professioneel koffie nieuws.

Beleef.nl – www.beleef.nl
Dit lifestyle weblog is een verzamelbak van de verschillende websites binnen ons netwerk, aangevuld met alles wat we leuk of interessant vinden. Je kunt hier terecht voor nieuws over evenementen, auto’s, lifestyle, gezondheid, sport en alle andere zaken die het leven aangenaam maken.

Fietsen, sport en bewegen

Rideit.nu – www.rideit.nu
Op dit fiets weblog kun je terecht voor fietsen in de breedtste zin van het woord. Wij focussen ons op sportief fietsen op zowel de racefiets, mountainbike, cyclocrosser of BMX.

Urbanridez.com – www.urbanridez.com
The city is our playground! Urbanridez.com vind zijn oorsprong in de fixedgear wereld maar is in de loop der tijd breder geworden. Naast de fixedgear shop is er ook een mountainbike webwinkel en BMX shop.

MTBMasters.nl – www.mtbmasters.nl
Altijd al willen leren mountainbiken of op zoek naar nèt dat beetje extra techniek? Maak je net de overstap van de weg naar het bos? MTB Masters maakt van jou een ervaren rijder die zelfverzekerd op pad gaat!

MTBMarathon.nl – www.mtbmarathon.nl
Ok, je moet wel een beetje gek zijn om mountainbike marathons te rijden. Zes, twaalf of zelfs 24 uur afzien op onverhard terrein is niet voor iedereen weggelegd en je moet er natuurlijk tegen kunnen om voor gek versleten te worden. Gelukkig zit er bij ons een steekje los en doen we niks liever!

CycologyFietskleding.nl – www.cycologyfietskleding.nl
Het merk Cycology vindt zijn origine in Sydney Australië, en wordt geleid door twee sportieve kunstenaars die zelf enthousiaste fietsers zijn. Het merk is geboren uit frustratie wegens het gebrek aan creatieve en mooie designs om de passie voor fietsen te uiten.

BicycleSupport.nl – www.bicyclesupport.nl
Bij Bicycle Support onderhouden we uw fiets alsof het de onze is! Fiets onderhoud op een presenteerblaadje dus!

HipLok fietssloten – www.hiplok.nl
De Hiplok fiets sloten zijn befaamd om het ingenieuze opbergsysteem. De Hiplok V1.50, de Hiplok Lite en de Hiplok Pop draag je eenvoudig als een hip accessoire om je middel. De Hiplok D haak je met de twee clips simpel achter je broekriem of de band van je rugzak.

Fiets-Bouwen.nl – www.fiets-bouwen.nl
Alles wat je wilt weten en nodig hebt voor het zelf bouwen van een singlespeed fiets of fixie. Handig!

Lifestyle, gezondheid en culinair

Beleef.nl – www.beleef.nl
Dit lifestyle weblog is een verzamelbak van de verschillende websites binnen ons netwerk, aangevuld met alles wat we leuk of interessant vinden. Je kunt hier terecht voor nieuws over evenementen, auto’s, lifestyle, gezondheid, sport en alle andere zaken die het leven aangenaam maken

Plantaardig.org – www.plantaardig.org
Met Plantaardig.org willen we je door de bomen het bos weer laten zien en verzamelen we lekkere recepten, gouden tips, nieuwe producten en interessante nieuwtjes zodat jij nooit meer iets mist. Handig dus als je op weg bent naar een plantaardig dieet, een leefstijl met minder vlees, géén vlees of zelfs helemaal geen dierlijke producten.

Welke geraniums? – www.welkegeraniums.nl
Dit weblog voor actieve 50-plussers richt zich op iedereen die zich nog te jong voelt om achter de geraniums te gaan zitten. Hier vinden zij leuke berichten over uitstapjes, eten & drinken, sport & bewegen, gezondheid en nog veel meer!

Plantpraat.nl – www.plantpraat.nl
Heb jij tips, vragen, recepten of een nieuw product? Deel het op Plantpraat.nl, hèt discussieforum voor flexitariers, vegetariers en vegans.