Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Webhosting

Webhosting & domeinnamen

Wanneer u een domeinnaam heeft geregistreerd en uw website of webwinkel ontwikkeld is, moet deze natuurlijk bezocht worden… druk bezocht. Om dit mogelijk te maken wordt deze website geplaatst op een computer die beschikt over een permanente verbinding met internet, de server of webserver genaamd.

Webhosting, of kortweg hosting, is simpelweg het verhuren van serverruimte waarop uw webpagina’s vierentwintig uur per dag opvraagbaar zijn. Webhosting op betrouwbare en snelle servers is dus uitermate belangrijk om een maximale bereikbaarheid te garanderen.

Cookin’ b.v. heeft in De Heeg Internet een betrouwbare partner gevonden die de fysieke hosting van de websites en ruim 900 domeinen van onze klanten verzorgt.

Abracadabra

Uptime, serverracks, fair-use-policy, php, mysql, ftp… voor veel mensen wordt het al snel abracadabra en precies om die reden hebben wij Meneer John…

One-click-install
Handig. De pakketten van Meneer John bieden een zogenaamde one-click-install functionaliteit waarmee eenvoudig tal van Opensource pakketten op uw domein kunnen worden geinstalleerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan WordPress, Joomla en nog veel meer. 

Wie is meneer John?

Meneer John is nog zo’n echte ouderwetse dienstverlener. U kent ze wel. Goede service, korte lijnen en doen wat hij zegt. Dat is Meneer John… ten voeten uit.
Meneer John adviseert, configureert en archiveert uw behoeften op het gebied van webhosting en domeinnaamregistraties- of verhuizingen en zorgt er daarnaast voor dat e-mailadressen worden aangemaakt en bij de juiste personen terecht komen. Handig toch?

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte op maat?
Kijk dan op de website van Meneer John >

Op zoek naar een pakkende domeinnaam? Meneer John beheert een aanzienlijke collectie kwalitatief hoogwaardige domeinnamen die voor overname beschikbaar zijn. Welke? Kijk snel hier >

Meer weten over webhosting?