Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Webhosting

Servers, uptime, DNS records… :-/

Als je bij de gemiddelde webhostingpartij probeert om voor jou het meest geschikte pakket te vinden, dan zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Hoeveel serverruimte heb je nodig? Welke software moet er op de server draaien? En dan hebben we het nog niet eens over al die andere termen. Ons “Webhosting mannetje” Meneer John neemt al je zorgen uit handen en doet wat nodig is om jouw website en e-mail up-and-running te krijgen.

Meneer John is nog zo’n echte ouderwetse dienstverlener. Je kent ze wel. Goede service, korte lijnen en doen wat hij zegt. Dat is Meneer John… ten voeten uit. Meneer John adviseert, configureert en archiveert je behoeften op het gebied van webhosting en domeinnaamregistraties- of verhuizingen en zorgt er daarnaast voor dat e-mailadressen worden aangemaakt en bij de juiste personen terecht komen. Handig toch?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een offerte op maat? Kijk dan zeker even op www.meneerjohn.nl

Op zoek naar een pakkende domeinnaam? Meneer John beheert een aanzienlijke collectie kwalitatief hoogwaardige domeinnamen die voor overname beschikbaar zijn. Welke? Kijk snel hier >

Meer weten over webhosting?