Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Online marketing buro?

Online marketing buro?

Ben je online marketeer en op zoek naar kwalitatieve websites voor de publicatie van blogs, advertorials of persberichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ik heb namelijk een interessant netwerk dat bestaat uit een aantal kwalitatieve weblogs, satellietsites en discussiefora. Ik probeer met iedere website iets toe te voegen aan een onderwerp. Of dat nu koffie, thee, lifestyle, eten & drinken of fietsen is. Ik wil me onderscheiden van de websites die enkel gericht zijn op het verzamelen of ruilen van (al dan niet relevante) links. Ik plaats relevante artikelen en advertorials die aansluiten bij de verschillende doelgroepen. Interessant? Neem dan contact met ons op om onze persmap te ontvangen.

Mijn netwerk bestaat uit een viertal categorieën:

Koffie, thee & horeca
De oorsprong van de koffie- en theegerelateerde websites in mijn netwerk ligt in onze voorliefde voor die lekkere kop koffie en die top espresso. Ruim tien jaar geleden was ik de jongste helft van het bedrijf Mijn Broer & Ik BV. Dit bedrijf dat ik, zoals de naam al wel doet vermoeden, runde ik met mijn broer Jeroen. Belangrijkste activiteit waren onze webwinkel Mister Quality en later onze koffie vakbeurs “Beleef Koffie”. Deze beurs bleek na 4 edities helaas niet rendabel te krijgen. Ter ondersteuning van deze beurs en onze webwinkels hebben wij een aantal koffie- en theegerelateerde websites gelanceerd. De bekendste en grootste zijn het weblog Koffiegek.nl en het discussieforum Koffiepraat.nl. Dit discussieforum is al jaren de plek waar koffieprofessionals, thuisbarista’s en beginners hun kennis delen.

Actieve lifestyle
Met de blogs Beleef.nl en WelkeGeraniums.nl bieden wij bezoekers een vrij algemeen aanbod van blogs die gaan over een actieve lifestyle. Deze blogs lopen uiteen van sport & bewegen tot wonen & inrichting. De doelgroep van Beleef.nl is vrij breed terwijl WelkeGeraniums.nl zich richt op de actieve 50-plusser die nog lang niet van plan is achter de geraniums te gaan zitten.

Wielrennen & mountainbiken
De klanten die mij al wat langer kennen weten dat ik naast het bouwen van websites ook graag ritjes maak op de fiets. Ok, ok… “ritjes” is een beetje een understatement. Ik richt me met name op het rijden van mountainbike marathons en dan vooral van die lekkere lange. Marathons van 24 uur bijvoorbeeld. Iedere gek zijn gebrek zeggen ze. Dit heeft er overigens wel in geresulteerd dat ik in 2018 en 2019 Nederlands kampioen “24 uur MTB solo” ben geworden. Vanuit deze gekte heb ik een aantal jaar geleden het blog “Ride it!” opgericht met daaraan gekoppeld een aantal satellietsites die zich richten op bepaalde niches zoals MTBMarathon.nl en Fiets-bouwen.nl.

Eten, drinken & gastronomie
Eten en drinken moeten we allemaal dus kunnen we er maar beter zorgen dat het lekker is. Met Beleef.nl, WelkeGeraniums.nl en het nieuwe blog Plantaardig.org richten we ons onder andere op eten, drinken en gastronomie. Dit varieert van kookboeken en recepten tot evenementen en hotspots. Met Plantaardig.org richten we ons specifiek op de doorsnee consument die ofwel vegetarisch wil leven ofwel gewoon af en toe wat minder vlees wil eten.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u weten wat mijn websites voor uw bedrijf, evenement of product kunnen betekenen, neem dan contact met Martijn op. Ik denk graag met u mee! Wilt u zien wat ik zoal te bieden heb, neem dan even contact met mij op, dan stuur ik u onze pers map.