Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Walkit.nu, een weblog voor hardlopers en wandelaars

Walkit.nu, een weblog voor hardlopers en wandelaars

Hardlopen en wandelen is hot! Het gemiddelde park wordt tegenwoordig overspoeld met wandelaars en links en rechts word je ingehaald door driftig intervallende hardlopers. Mooi! Hoe meer je beweegt hoe beter, juist in deze tijd.

Alhoewel ik zelf natuurlijk een fietser ben, kijk ik altijd geïnteresseerd mee naar de wereld van de hardloper. Ontwikkelingen op het gebied van hardloopschoenen, gebruikte materialen en nieuwe technieken zijn erg interessant. Kijk alleen maar eens naar het wereldrecord op de marathon door Eliud Kipchoge die op de nieuwste schoenen van Nike als eerste onder de twee uur liep. Indrukwekkend!

Om hardlopers en wandelaars een plek te bieden waar zij terecht kunnen voor leuke nieuwtjes, tips over training en voeding en over de mooiste plekken waar je kunt wandelen, zijn wij onlangs “Walk it!” begonnen. Dit is een blog voor hardlopers die in het verlengde ligt van “Ride it!”, ons fietsblog. Ben jij dus geïnteresseerd in wandelen of hardlopen of heb je iets leuks te melden over materiaal of training, bezoek dan zeker eens www.walkit.nu