Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

The Race Around The Netherlands

The Race Around The Netherlands

Alhoewel ik natuurlijk voornamelijk op de mountainbike te vinden ben heb ik me voor 2021 ingeschreven voor de Race Around The Netherlands. Belangrijkste reden is het afblazen van zowel de 24-uurs Mountainbike Marathon T24MTB (Belgie) als het NK tijdens Lakebike24. Om dat zwarte gat op te vullen nu dus maar gekozen om eens iets geks te doen op een racefiets…

De Race Around The Netherlands is een zogenaamde self-supported fietsrace. Je hebt dus geen begeleiding. Mag niet in een groep fietsen en bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van kleding, materiaal en voeding. De route voert je over de buitengrens van Nederland en doordat de afsluitdijk dicht is voor fietsers om het IJsselmeer. Totaal goed voor ruim 1900 kilometer!

Ik ben me hier inmiddels voor aan het voorbereiden en heb de zware intervaltrainingen ingewisseld voor lange duurtrainingen. Ik heb er veel zin in en hoop dat het weer in mei een beetje mee zit!

Ik start op zaterdag 1 mei om 09:00 uur bij de Proloog in Amerongen en rij met cap nummer 25. Het doel is om de rit in ongeveer 3,5 dagen te fietsen maar dan moet alles natuurlijk wel mee zitten…

Volg mij:
– Mijn profiel op STRAVA >
– Mijn profiel op INSTAGRAM >
– Tijdens de race met Cap #25 op Dotwatcher.cc

Blogs
De afgelopen tijd heb ik een aantal blogs hierover geschreven op mijn Urbanridez.team website. Zo heb ik daar onder andere een artikel gepubliceerd dat in de Telegraaf stond en kun je het interview dat ik met Dolf Jansen en Diana Kuip had op NPO Radio 1 daar terugkijken.

– Blog: Race Around The Netherlands – De laatste loodjes
– Blog: Race Around The Netherlands – Interview De Telegraaf (10/4)
– Blog: Race Around The Netherlands – Voeding
– Blog: Race Around The Netherlands – Uitrusting