Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Gekke tijden :-/

Gekke tijden :-/

Wie had dat een jaar geleden kunnen denken, dat we nu alweer onze tweede lockdown te verwerken krijgen? Dat de horeca op zijn gat zou liggen en mensen als nooit te voren lijnrecht tegenover elkaar staan? De corona cijfers zijn niet echt rooskleurig en uitzicht op verbetering is er ook nog niet echt. We moeten nog even doorbijten… maar hoe doen jullie dat? Voor ondernemers zijn dit taaie tijden, helemaal als je de verantwoordelijkheid hebt voor het inkomen van één of meerdere medewerkers.

Beren op de weg of juist nieuwe kansen?
Ik ben zelf van mening dat je in deze tijden moet kijken naar nieuwe mogelijkheden. Het geeft mij persoonlijk wel een boost om, wanneer het allemaal wat minder gaat, te kijken waar nieuwe kansen gecreëerd kunnen worden. Hoe zit dat bij jullie? Zien jullie de kansen of heeft het eerder een verlammende werking? Loop je rond met spannende plannen of heb je geen idee waar je zou moeten beginnen?

Loop je zelf nu dus met een idee rond of wil je juist nu eens wat zaken aanpassen aan je website? Zijn er bepaalde diensten die je op dit moment graag online wilt gaan aanbieden? Of heb je geen flauw idee waar eventuele kansen liggen? Ik hoor het graag en denk met alle plezier eens vrijblijvend met je mee. Gewoon eens sparren om te zien wat er mogelijk is.

Op de fiets of te voet
Vind je het leuk om dus eens samen met mij van gedachte te wisselen, dan hoor ik dat natuurlijk graag. Wanneer je op dit moment het budget niet hebt om te investeren in nieuwe plannen, laat dat je dan zeker niet tegenhouden. Ook hier komen we samen dan wel uit!
In verband met de huidige maatregelen ga ik graag eens buiten met je op pad. Wandeling in het bos, ritje op de racefiets of de fijne kneepjes leren tijdens een mountainbike clinic? Gezellig! Ik hoor het graag!

Tot snel!