Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Webdesigner Den Bosch

Webdesigner in Den Bosch

Bent u op zoek naar een webdesigner in Den Bosch en omgeving? Dat bent u bij ons aan het juiste adres!

Het besluit om een website te laten bouwen is makkelijk genomen. Maar wat dan? Wat wilt u bereiken en wat wilt u bezoekers bieden? Eerst denken dan doen is ons devies.

Eigenlijk is het enkel gebruiken van een website als digitale folder een gemiste kans. Er zijn immers tal van manieren om de functionaliteit van de website of bepaalde onderdelen te vergroten en daarmee het gebruiksgemak en de interactie met uw (potentiële) klanten te verbeteren.

Webwinkels & productcatalogi

Wanneer u uw producten wilt aanbieden via internet kunt u gebruik maken van een webwinkel of webshop. Een webwinkel bestaat uit een productcatalogus, bestelsysteem, eventueel een klantenbeheersysteem, de mogelijkheid om klanten online te laten betalen en een onderhoudsmodule.

Aan ieder product uit de productcatalogus is een bestelfunctie gekoppeld waarmee uw klanten eenvoudig producten in een winkelmandje plaatsen en afrekenen. Wij passen onze webwinkels aan aan uw producten… in plaats van andersom.

Maatwerk? Het kan ons niet gek genoeg!

U heeft een idee waar u niet direct een standaard oplossing voor kunt vinden? Dat hebben wij het liefst!

Wij bedenken graag samen met u de meest ingenieuze oplossingen voor de meest uiteenlopende (web)projecten.

Wilt u graag eens met ons om tafel om te kijken hoe wij uw idee kunnen realiseren? We horen het graag!

Projectleiding of projectsupport U wilt voor uw organisatie of klant een website, webwinkel of een andere maatwerk-applicatie laten bouwen maar heeft geen idee waar te beginnen? Of bent u een project gestart dat vervolgens om wat voor reden dan ook is vastgelopen? Ook dan bent u hier aan het juiste adres!

Wat hebben wij voor anderen gedaan

Alhoewel iedere klant anders is, een andere smaak heeft en iets anders voor ogen heeft met zijn of haar website, vind je hieronder toch een greep uit ons werk. Wat wij voor anderen hebben gedaan is dus leuk om te laten zien maar belangrijker is om te weten wat wij voor U kunnen doen.

Van Oss & Partners

Bekijk klant

Advanced Mechanical Engineers

Bekijk klant

Banketbakkerij Jan de Groot

Bekijk klant

SWV De Meierij

Bekijk klant

Traktiebatterijen Nederland

Bekijk klant

Urbanridez.com

Bekijk klant

Ons blog

In ons blog vindt u interessante artikelen, nieuwe klantprojecten en alle andere zaken die ons bezighouden.

Online marketing buro?

Ben je online marketeer en op zoek naar kwalitatieve websites voor de publicatie van blogs, advertorials of persberichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ik heb namelijk[…]

Read more

Walkit.nu, een weblog voor hardlopers en wandelaars

Hardlopen en wandelen is hot! Het gemiddelde park wordt tegenwoordig overspoeld met wandelaars en links en rechts word je ingehaald door driftig intervallende hardlopers. Mooi! Hoe meer je beweegt hoe[…]

Read more

The Race Around The Netherlands

Alhoewel ik natuurlijk voornamelijk op de mountainbike te vinden ben heb ik me voor 2021 ingeschreven voor de Race Around The Netherlands. Belangrijkste reden is het afblazen van zowel de[…]

Read more

Wilt u weten wat wij voor U kunnen doen?