Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Theegek.nl in een geheel nieuw jasje

Theegek.nl in een geheel nieuw jasje

Eén van de eerste websites uit ons partnernetwerk is Theegek.nl. Dit weblog is sinds de oprichting ervan, in 2008, dé plek voor thee liefhebbers, horecaprofessionals en thee sommeliers. Zij kunnen hier terecht voor informatie over nieuwe producten, thee gerelateerde evenementen, recepten en zetwijzers.

Sinds de oprichting zijn er wel een aantal grote en kleine updates geweest maar inmiddels werd het wel tijd om deze website en het platform waarop deze draait eens flink aan te passen. Daarnaast was er de wens om deze website qua look-and-feel beter aan te laten sluiten bij de zustersites Koffiegek.nl, Beleef.nl en Plantaardig.org.

Om deze reden heb ik ervoor gekozen het platform over te zetten naar WordPress. Dit heeft als groot voordeel dat de website beter beheersbaar is, zichzelf beter aanpast aan de verschillende apparaten waarmee ook de vindbaarheid sterk verbeterd wordt.

Partners
In de nieuwe versie zijn uiteraard de deelnemers aan ons partnerprogramma goed zichtbaar in de vorm van de banners aan de linkerzijde. Naast algemene berichten is ook op Theegek.nl de mogelijkheid om gesponsorde blogs te laten plaatsen. Als u daar interesse in heeft, neem dan zeker even contact met mij op.

Bezoek www.theegek.nl