Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Van Oss & Partners

Opleidingvertrouwenspersoon.nl

In opdracht van Van Oss & Partners, hebben wij een responsive website gebouwd. Van Oss & Partners is specialist in de gecertificeerde opleiding vertrouwenspersoon. Zij verzorgen 3 basisopleidingen vertrouwenspersoon en vele geaccrediteerde nascholingen voor interne en externe vertrouwenspersonen.

Naast een dynamische website waar bezoekers terecht kunnen voor informatie over de verschillende cursussen die er zijn, hebben zij daar ook de mogelijkheid zich direct online in te schrijven.

Aan de ‘achterkant’ hebben wij een uitgebreid systeem gebouwd waarin de beheerders inzicht hebben in de cursussen en de ingeschreven deelnemers.

Vanuit dit systeem kan automatisch worden gefactureerd en worden de inschrijfbevestigingen gegenereerd en verzonden.

Bezoek deze website: Opleidingvertrouwenspersoon.nl

Trainersdashboard

Door de groei van de afgelopen jaren, kwam afgelopen jaar de vraag om een module te bouwen waarmee trainers eenvoudig contact kunnen onderhouden met cursisten. Zodat ze cusistegegevens kunnen inzien en bewerken en mails kunnen verzenden met betrekking tot cursusdata en lesmateriaal.

Deze mobiele website hebben wij in nauwe samenwerking met Van Oss & Partners gebouwd. Naast het inzichtelijk hebben van cursisten, is aan deze module tevens een agenda gekoppeld. Hierin worden de cursusdagen opgenomen in de agenda van zowel de trainers als ook de trainingsacteurs die bij de training aanwezig zijn.