Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Urbanridez.com

Urbanridez

Vanuit onze liefhebberij voor fietsen en de passie voor het opzetten van nieuwe concepten, hebben wij de Urbanridez Webwinkel en Workshop opgezet.
Deze webwinkel en workshop zijn gericht op liefhebbers van fixedgear fietsen (fixies) en singlespeed fietsen. Daarnaast kun je hier terecht voor een specifieke mountainbike webwinkel,

Satellietsites
Om specifieke merken te presenteren, hebben we zogenaamde satellietsites gemaakt. Zie bijvoorbeeld de website voor Cycology fietskleding of die voor Lauf voorvorken.

De Urbanridez Workshop
In de Urbanridez workshop worden fietsen volledig naar de wensen en specificaties van de klant gebouwd. Onderdelen kunnen door Urbanridez worden geleverd maar kunnen ook door de klant worden meegebracht.
Bij de Urbanridez Workshop kun je ook terecht met dat frame van die oude racer. Wij maken daar in no-time een kick-ass fixie van.

Bezoek de website: Urbanridez.com

Als afgeleide hiervan, zijn er in de afgelopen jaren nog een aantal takken bijgekomen. Zo hebben wij een website gebouwd rond het mountainbike activiteiten die vanuit Urbanridez opgezet zijn. Deze activiteiten richten zich met name op het rijden van 12- of zelfs 24-uurs mountainbike marathons… Je moet er maar zin in hebben ?

Bezoek de website: Urbanridez.team 

Verder valt binnen dit netwerk nog de website van MTB Masters (je kunt hier terecht voor mountainbike clinics) en is er een weblog gelanceerd waar je terecht kunt als sportieve fietser: Ride it!.