Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Traktiebatterijen Nederland

Traktiebatterijen Nederland BV

Traktiebatterijen Nederland BV is een onafhankelijk leverancier van traktiebatterijen / batterijladers en acculaadstations.

Vanuit Traktiebatterijen Nederland kwam de wens om een netwerk op te zetten van verschillende websites en domeinen. Belangrijk hierbij was dat het onderhoud van al deze websites moest worden uitgevoerd door de klant. Hierom bouwden wij één centraal Content Manangement Systeem (cms) dat deze mogelijkheid heeft.

Onze eigen onderhouds module is hiervoor uitermate geschikt. Omdat dit cms de beheerder enerzijds in staat stelt om websites afzonderlijk te beheren en anderzijds is het eenvoudig om bepaalde pagina’s of functionaliteiten op meerdere websites te hergebruiken. Hierdoor bespaart de webmaster zich dubbel werk. 

In de loop van 2018 hebben wij een compleet maatwerk CRM gebouwd waarmee zowel de verkoop binnendienst, de uitgangscontroleurs, servicemedewerkers en de vertegenwoordigers op de weg de volledige klanthistorie binnen handbereik hebben.

Bezoek de website: Traktiebatterijennederland.nl

Klant aan het woord

Michel Bergman 
Traktiebatterijen Nederland b.v.

Omdat we begin dit jaar de firma laadstation.nl overgekocht hadden wilden we alle bestaande websites en de nieuwe websites gaan combineren in één onderhoudsmodule.
Hierdoor kwamen we in contact met Cookin’ BV. De korte communicatielijnen, het vakkundige advies en de bereidheid tot het direct oplossen van problemen maakt daarom van Cookin’ bv voor ons de juiste partner.
De samenwerking tussen Traktiebatterijen Nederland en Cookin’ BV was erg prettig en dit staat garant voor een jarenlange samenwerking.