Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Bosschebollen.nl

Banketbakkerij Jan de Groot

Met de website van Banketbakkerij Jan de Groot is het een jaar of 20 terug allemaal begonnen! In een tijd dat je als bedrijf eigenlijk wel gebruik moest gaan maken van dat nieuwe medium, hebben wij de eerste versie van hun website gebouwd.

De domeinnaam was eenvoudig te kiezen voor dé specialist in de Bossche lekkernij: Bosschebollen.nl
Er zijn inmiddels een behoorlijk aantal versies de revue gepasseerd. De laatste nieuwe versie is gelanceerd op het moment dat de nieuwe winkel geopend werd. Nieuwe, frisse kleuren en gebruik van grote foto’s van het bedrijf en de producten brengen de sfeer van de winkel over op het scherm.

Jan de Groot staat inmiddels ook bekend om de èchte Bosschebol likeur en de Bossche kus (gruwelijk lekker!). Voor deze beide producten hebben wij afzonderlijke pagina’s gemaakt.

Veel aandacht is er besteed aan het verstrekken van informatie over het bedrijf en haar geschiedenis. Zo kunnen bezoekers er ook terecht voor de openingstijden. Met behulp van de productcatalogus kunnen eenvoudig bestellingen geplaatst worden.
Bezoek deze website: Bosschebollen.nl

Online factuursysteem

Om de workflow op diverse plekken te verbeteren hebben wij in de afgelopen jaren een aantal webapplicaties gebouwd. Denk hierbij aan een systeem waarmee eenvoudig bakkerslijsten gegenereerd kunnen worden op basis van de geplaatste bestellingen.

De administratieve afdeling kwam met de vraag of wij een factuursysteem konden bouwen. De eisen die aan dit systeem gesteld waren, zijn dat het gekoppeld moest zijn aan de productcatalogus van de website. Daarnaast moest het kunnen ‘praten’ met het lokale bestelsysteem dat in de winkel gebruikt wordt.

Geen probleem natuurlijk ? Wij hebben een web-based factuursysteem gebruikt waarmee eenvoudig klantgegevens kunnen worden beheerd. Met een druk op de knop maak je een factuur, verzend je deze als pdf of stuur je een herinnering.