Ophoviuslaan 100, Den Bosch
+31 6 55 71 68 06
info@cookin.nl

Advanced Mechanical Engineers

Advanced Mechanical Engineers

Advanced Mechanical Engineers B.V. is een jong dynamisch bedrijf met een duidelijke visie. Bij dit bedrijf worden medewerkers niet als nummer gezien maar maken deel uit van een hecht team. Persoonlijke aandacht vinden zij belangrijk. Diezelfde visie hebben zij ook naar opdrachtgevers toe. Ook met hen willen zij een persoonlijke band en een lange relatie onderhouden.

Niet voor niets is de slogan “Experts with a personal touch“.

Naast de bedrijfswebsite van zowel de engineering tak als de werving & selectie tak, heeft Cookin’ BV een urenregistratiesysteem gebouwd. 

Bezoek de website: AMEngineers.nl

Klant aan het woord

Marcel Schumacher
Directeur Advanced Mechanical Engineers b.v.

“Snelheid en begrip. Mijn samenwerking met Cookin’ BV is al enkele jaren geleden gestart en altijd zakelijk en prettig verlopen. Een open communicatie en een duidelijke interactie tussen webdesigner en opdrachtgever legt de basis voor het eindresultaat. Een website is steeds meer het visitekaartje van het bedrijf en moet op een snelle en duidelijke manier de juiste informatie beschikbaar stellen. Toen ik voor Advanced Mechanical Engineers B.V. een passende website nodig had was de keuze voor Verhaeg Webdesign dan ook voor mij een logische. In korte tijd een nieuwe website opzetten, het grafische ontwerp maken en deze passend maken bij Advanced Mechanical Engineers B.V. was de uitdaging die Martijn graag aannam.

Gedurende de ultrakorte periode waarin één en ander gerealiseerd is hebben wij heel regelmatig intensief contact gehad. Ook vaak ’s-avonds. Martijn voelde precies aan wat ik wel – maar ook wat ik niet wilde. De dialoog die daarop volgde heeft geresulteerd in een website die voldoet aan de hierboven genoemde criteria. Met onderhuids diverse formulieren die interactie met- en reactie van de bezoeker stimuleert.
Ook het onderliggende CMS is voor mij erg plezierig om de site actueel te houden en snel kleine aanpassingen te kunnen doen.”